OBSH-ja ka një apel për festat e fundvitit

16.12.2020 15:33

OBSH-ja ka një apel për festat e fundvitit

Përpara bashkimeve familjare për festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, Organizata Botërore e Shëndetësisë fton qytetarët të mbajnë maska edhe në shtëpi.

 
OBSH bën thirrje për kujdes të shtuar pasi “ekziston një rrezik i lartë i një vale të tretë në fillim të vitit 2021, në Evropë”.

 
“Përkundër një progresi të brishtë, transmetimi i Covid-19 mbetet i përhapur”, shpjegon organizata.

OBSH apelon që të gjithë duhet të punojnë së bashku nëse duan të jenë në gjendje ta parandalojnë valën e tretë dhe ta frenojnë koronavirusin.

x