‘Omicron erdhi, ministri iku’: Rifat Latifi niset për Amerikë, për festat e fundvitit

27.12.2021 17:43

‘Omicron erdhi, ministri iku’: Rifat Latifi niset për Amerikë, për festat e fundvitit

Ministri i Shëndetësisë Rifat Latifi ka udhëtuar sërish për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Latifi ka udhëtuar në Nju Jork të premten dhe pritet të kthehet në javën e parë të janarit.

Udhëtimin e tij e ka konfirmuar edhe këshilltari Drin Podrimçaku. “Po ka udhëtuar dhe kthehet më 3 janar”, ka deklaruar ai. Podrimçaku ka thënë se ministri ka udhëtuar për arsye personale.

Latifi është emëruar ministër i Shëndetësisë më 16 nëntor të këtij viti. Kjo është hera e dytë që ai kthehet në SHBA për çështje personale.

Pas rikthimit në herën e parë, Latifi pati thënë se tanimë është zhvendosur në Prishtinë për të filluar punën si ministër.

E derisa Latifi gjendet në SHBA, në Kosovë tanimë janë konfirmuar nëntë rastet e para me variantin e ri Omicron. Dy prej këtyre rasteve janë identifikuar si të importuara nga SHBA-ja.

x