​Osmani nesër fillon ciklin e vizitave nëpër komunat e Kosovës

05.04.2022 19:43

​Osmani nesër fillon ciklin e vizitave nëpër komunat e Kosovës

Presidentja Vjosa Osmani nesër fillon ciklin e vizitave nëpër komunat e Kosovës, me ç`rast do të qëndrojë në Gjilan, ku do të merr pjesë në disa aktivitete.

Në orën 13:45, presidentja Osmani do të pritet në takim nga kryetari i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ndërsa, në orën 14:25, do të merr pjesë në përurimin e pjerrinave, në shkollën fillore “Nazmi Hoxha”, projekt i UNICEF-it.
 
Gjatë vizitës në Gjilan, kreu i vendit tonë do të ketë takime me OJQ dhe do t`i vizitojë disa biznese.

x