Pak javë para lindjes Genta Ismajli zbulon gjininë e binjakëve

04.12.2021 18:49

Pak javë para lindjes Genta Ismajli zbulon gjininë e binjakëve

Genta Ismajli po bëhet nënë për herë të parë.

 
Ndonëse fillimisht e mbajti të fshehur shtatzëninë e saj pak javë para lindjes Genta e ka konfirmuar shtatzëninë e saj duke treguar se pritja e ëmbël po i shpërblehet asaj dhe Ustës me dy binjakë.

Këngëtarja ka organizuar një baby shower ku ka treguar se ajo dhe Usta po bëhen prindër të një djali dhe një vajze.

x