Pandora Papers: Sa e madhe është rrjedhja e dokumenteve?

04.10.2021 16:36

Pandora Papers: Sa e madhe është rrjedhja e dokumenteve?

Rrjedhja e dokumenteve Pandora është mjaft masive, duke përfshirë kështu gati 12 milionë skedarë.

Ato vijnë nga 14 kompani të shërbimeve financiare në vende duke përfshirë: Ishujt e Virgjër Britanikë, Panamanë, Qipron, Emiratet e Bashkuara Arabe, Singaporin dhe Zvicrën, shkruan BBC.

Kombinimi i tyre ka qenë puna e partneritetit më të madh të gazetarisë në histori.

Janë marrë 600 gazetarë  nga më shumë se gjysma e vendeve të botës disa muaj për të zgjedhur historitë që do të shihni gjatë ditëve të ardhshme.

Grafik mbi madhësinë e rrjedhjes së Pandora Papers:

x