Pas bisedës me Big Mamën, Beatrix arsyeton veprimin ndaj Donaldit: Un kurrë nuk ngutna…

05.12.2021 20:03

Pas bisedës me Big Mamën, Beatrix arsyeton veprimin ndaj Donaldit: Un kurrë nuk ngutna…

Big Mama dhe Beatrxia kanë zhvilluar një bisedë vajzash.

Beatrix ka folur për ndjenjat e saj ndaj Donaldit duke qenë mjaft konfuze për situatën në të cilën ndodhet.

Në anën tjetër Bigu e ka dëgjuar dhe këshilluar rreth kësaj situate.

Big Mama i tha se nuk ka qenë në shtëpi që nga fillimi se ndryshe do t’iu kishte tërhequr vërejtjen e do iu thonte prisni, dilni jashtë.

E pas fjalëve të Bigut, Beatrix ka thënë se në jetë reale nuk merr veprim të ngutshme.

“Un kurr nuk ngutna, pa u siguru puna, kam prit edhe me muj”, tha ndër të tjera Trixa.

x