Pas krizës së mbrëmshe, Trixa dhe Donaldi në momente romantike shohin film në BBV

12.01.2022 23:28

Pas krizës së mbrëmshe, Trixa dhe Donaldi në momente romantike shohin film në BBV

Donaldi dhe Beatrixa mbrëmë janë përballur me një krizë serioze.

 
U diskutua çdo gjë madje edhe ndarja.

Ishte Donaldi ai që i kërkoi Beatrixës që të vazhdojë lojën e vetëm dhe kur të dalin jashtë të i shohin gjërat.

Por pas kësaj ata u sqaruan.

‘Vëllau i Madh’, për të ndihmuar ata ka përgaditur një natë romantike ku çifti kanë shijuar natën duke parë filmin dhe ‘The Notebook’.

Beatrixa mbrëmë ka rrëfyer se po e ndjenë ftohjen e Donaldit ndërsa ai në anë tjetër tha se e ka problem mos komunikim.

x