Pastruesja ndan imazhet tronditëse nga brenda banesës së dikujt që kishte pirë duhan gjatë gjithë jetës dhe që vdiq nga kanceri i mushkërive

26.05.2021 17:16

Pastruesja ndan imazhet tronditëse nga brenda banesës së dikujt që kishte pirë duhan gjatë gjithë jetës dhe që vdiq nga kanceri i mushkërive

Një pastruese profesioniste i shtëpisë ka shpërndarë imazhet tronditëse të pjesës së brendshme të banesës së një personi që kishte pirë duhan gjatë gjithë jetës.

Sipas mediave të huaja, pastruesja amerikane Katie, ka shpërndarë disa imazhe të disa prej shtëpive më të ndyra që ajo ka pastruar gjatë karrierës së saj.

Por, siç ka thënë ajo, apartamenti i një gruaje që pinte duhan brenda për 26 vjet para se të vdiste nga kanceri i mushkërive e la atë pa fjalë.

x