PDK thërret konferencë për nesër, nuk dihet arsyeja

20.05.2021 00:01

PDK thërret konferencë për nesër, nuk dihet arsyeja

Partia Demokratike e Kosovës, nesër mban konferencë për media.

Por në njoftimin për konferencën që të mbahet në ora 13:00, nuk është bërë e ditur arsyeja e mbajtjes dhe as kush do t’u drejtohet mediave.

Njoftimi nga PDK:

Partia Demokratike e Kosovës, mban të enjten konferencë për media.

Vendi: Selia Qendrore e PDK
Koha: 13:00

x