Pensionisti shkakton bllokim të trafikut duke vozitur një skuter lëvizshmërie në autostradë (VIDEO)

14.08.2020 14:39

Pensionisti shkakton bllokim të trafikut duke vozitur një skuter lëvizshmërie në autostradë (VIDEO)

Një pensionist ka humbur gjatë rrugës për në shtëpi dhe ka përfunduar në autostradë.

I moshuari është parë duke vozitur 9 kilometra në orë në korsinë e shpejtë pasi mori një rrugë të shkurtë për të provuar për tu kthyer në shtëpinë e tij pasi ishte me nxitim, shkruan Daily Mail, transmeton Portali.info.

Policia mbylli autostradën por vendosën mos ta dënojnë të moshuarin pasi që ishte i hutuar dhe i humbur./PORTALI.INFO/

x