“Për fushata s’ka virus”, artistët të revoltuar pas tubimeve zgjedhore të partive

27.01.2021 15:57

“Për fushata s’ka virus”, artistët të revoltuar pas tubimeve zgjedhore të partive

Tubimet e partive kanë nxitur reagimin e artistëve.

Fushata zgjedhore ka bërë që partitë politike të ‘harrojnë’ COVID-19.

Partitë po mbajnë tubime në vende të ndryshme, ku nuk respektohen masat anti-COVID dhe rreziku për infektim është i madh.

Në rrjete sociale po qarkullojnë fotografi të shumta nga vende të ndryshme të Kosovës, ku shihet numër i mad hi qytetarëve të pranishëm në tubime.

Kjo gjë ka bërë që artistët të reagojnë, ngase dasmat nuk po lejohen, e në tubime të tilla ‘harrohen’ masat.

Xeni, Milot Llalloshi, Milot Hasangjekaj, Sevdai Radogoshi dhe Asim Gashi, janë disa prej emrave që reaguan lidhur me tubimet e partive.

“Sigurt s’jan mbi 30 persona, per fushata ska virus!!!”, ka shkruar Miloti.

Ndërsa, Asimi shkroi “Neve artistave sna mbetet gje tjeter, perpos ti rikujtojme #tubimet tona. P.s spo shprehem me shume, po numroj deri ne 10-te”.

x