Presidentja Osmani dekreton Ligjin për rishikimin e buxhetit

05.08.2021 12:21

Presidentja Osmani dekreton Ligjin për rishikimin e buxhetit

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka dekretuar Ligjin për rishikim të buxhetit.

 
Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media nga ana e zyrës së presidentit, shkruan lajmi.net.

“Duke u bazuar në kompetencat kushtetuese, Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka dekretuar shpalljen e Ligjit Nr. 08/L-016 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 07/L-041 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021, të miratuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, më 28.07.2021 dhe i pranuar nga Zyra e Presidentes së Republikës së Kosovës, më 04.08.2021”, bëhet e ditur nga zyra e Presidentit.  

x