Prezantimi i iPhone 13: Si të shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë të ngjarjes së Apple?

14.09.2021 17:03

Prezantimi i iPhone 13: Si të shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë të ngjarjes së Apple?

Ngjarja e lançimit të Apple iPhone 13 fillon në orën 19:00 pasdite dhe mund ta shikoni në platforma të ndryshme në internet, përfshirë Apple.com, YouTube dhe më shumë.

Ngjarja e lansimit të iPhone 13 të Apple do të fillojë brenda pak orësh dhe ka të ngjarë të ketë lansimin e ri të Apple Watch dhe AirPods.

Ashtu si pjesa tjetër e ngjarjeve të Apple 2021, ngjarja e vjeshtës e së martës është gjithashtu virtuale. Ndërsa ne kemi thënë tashmë atë që presim në ngjarjen e lansimit sot në këtë postim, i cili përfshin serinë e re të iPhone 13, një Apple Watch të ri dhe AirPods të rinj të nivelit fillestar.

 

Apple këtë vit po ofron më shumë mundësi për të parë ngjarjen e nisjes online drejtpërdrejt si asnjëherë më parë.

Koha e ngjarjes së Apple dhe si të shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë

Ngjarja e Apple e titulluar “California Streaming” do të fillojë në orën 19:00 pasdite me kohën tonë lokale. Mund të shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë të nisjes në internet në apple.com ose në aplikacionin Apple TV.

Ngjarja e nisjes gjithashtu do të transmetohet drejtpërdrejt në YouTube, dhe ju mund të shkoni në faqen e Apple të YouTube për të gjetur videon e transmetimit të drejtpërdrejtë. 

x