Pritet mirë lajmi nga kolegët e Britney Spears se babai i saj nuk do ia udhëheqë më pasurinë

14.08.2021 08:15

Pritet mirë lajmi nga kolegët e Britney Spears se babai i saj nuk do ia udhëheqë më pasurinë

Lajmi se babai i Britney Spears, është i gatshëm të japë dorëheqjen si kujdestar i pasurisë së saj u prit me gëzim dhe optimizëm të kujdesshëm në mediat sociale nga mbështetësit e këngëtares.

Në një dosje gjyqësore të marrë nga CNN, Jamie Spears mbrojti veprimet e tij si kujdestar, por tha se është i gatshëm të ndihmojë me një kalim të rregullt në një kujdestar të ri pas zgjidhjes së disa çështjeve të pazgjidhura në këtë çështje.

Ai ka mbikëqyrur ligjërisht jetën e vajzës së tij – dhe një pronë të vlerësuar në 60 milion dollarë – për 13 vitet e fundit.

Paris Hilton, e cila është mikja e Britney Spears, shkroi në Twitter të enjten se ishte “shumë e lumtur kur dëgjoi këtë lajm”.

“Ka kaluar shumë kohë, por jam shumë e lumtur që Britney është në rrugën e saj për të qenë përfundimisht e lirë”, tha Hilton në Twitter.

“Duke dërguar kaq shumë dashuri!”, këngëtarja Cher gjithashtu ndau mendimet e saj.

x