Qëndron Kastrati pranon humbjen, uron kundër kandidatin

14.11.2021 20:04

Qëndron Kastrati pranon humbjen, uron kundër kandidatin

Qëndron Kastrati ka pranuar humbjen në Kamenicë, uron kandidatin Rahimaj, dhe i uron suksese.

Sipas Kasttratit reforma në arsim ndikoi në votë.

Postimi i plotë i Kastratit:

Pas mbledhjes së shumicës së votave nga komisionerët tanë, Vetëvendosje del se ka fituar shumicën e këtyre votave!

I uroj kundërkandidatit fitoren dhe i dëshiroj suksese!

Është mëse e qartë që reforma në arsim e ka ndikuar disponimin e pesë fshatrave në këtyre zgjedhjeve, e cila ka ndikuar dukshëm në rezultat.

Të gjithë ata që na kanë mbështetur, të gjithë ata që na kanë votuar, përultësisht ju falemnderit!

Angazhimi im politik do të jetë i inspiruar dhe motivuar nga përvoja ime në Kamenicë! Ky vend do të mbetet shumë special për mua!

x