QKMK tregon së në cilën pikë kufitare me Serbinë pritjet janë më të shkurtra

31.07.2021 08:28

QKMK  tregon së në cilën pikë kufitare me Serbinë pritjet janë më të shkurtra

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka treguar se sa janë pritjet në pikat kufitare në mes Kosovës dhe Serbisë.

 
QKMK  njofton, se aktualisht pritjet në PKK Merdarë, në hyrje/dalje janë 180 min, ndërsa në PKK Mutivodë dhe Jarin janë 5-10 min,

“Andaj mund të shfrytëzoni këto dy PKK për hyrj/dalje në/nga Kosova! Shmangeni pritjet e gjata!”, thuhet në një postim të QKMK-së. 

x