Ramiz Lladrovci dhe bashkëshortja e tij festojnë 30-vjetorin e martesës, dalin fotot nga e kaluara

03.09.2020 14:44

Ramiz Lladrovci dhe bashkëshortja e tij festojnë 30-vjetorin e martesës, dalin fotot nga e kaluara

Ramiz Lladrovci dhe Shemsije Lladrovci festojnë përvjetorin.

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe bashkëshortja e tij Shemsije Lladrovci, e kanë festuar përvjetorin e tyre të 30-të të martesës.

Ishte bashkëshortja e tij ajo e cila ka vendosur që me ndjekësit në Facebook ti ndajë disa fotografi të realizuara ndër vite.

“30 vite, rrugëtim i përbashkët, aspak i lehtë, me shumë sfida e vështirësi, por së bashku me dashurin për njeri tjetrin dhe Atdheun kemi qëndruar të fort! E lumtur që festojmë sot e çdo dite së bashku me familjen tone të mrekullueshme!”, ka shkruar ajo dhe urimet e shumta nuk kanë munguar.

x