Rexhaj: Nuk është faji i qeverisë për ngritjen e çmimeve të produkteve

26.01.2022 22:03

Rexhaj: Nuk është faji i qeverisë për ngritjen e çmimeve të produkteve

Deputeti i VV-së Arbër Rexhaj ka thënë se qeveria nuk është fajtore për shtrenjtimin e çmimeve te produkteve në Kosovë.

“Unë pajtohem plotësisht që çmimet e shportës elementare po rriten dita –ditës, dhe për këtë nuk është fajtore qeveria e Kosovës. Pse rriten çmimet pse kemi problem të krizës Energjetike ne nuk mund ta etiketojmë HBH”

"Ju thoni tërë kohën po na thoni që mos të shkojm te e kaluara, mirëpo në shkojm aty ku është problemi, aty ku duhet te thirremi dhe të shohim pse ne kemi ardh deri këtu ku jemi. Shitja e lirë e KEDS-it, dhe heqja e bllok tarifës janë dy problemeve më të mëdha që i ka trashëguar kjo qeveri”, tha Rexhaj në Prime Time./PORTALI.info /

x