Rikthehet ‘legjenda’ e repit amerikan, Eminem publikon këngën e re

30.09.2021 14:01

Rikthehet ‘legjenda’ e repit amerikan, Eminem publikon këngën e re

“Last One Standing” përmban gjithashtu Polo G dhe Mozzy.

Eminem së fundi ka bashkëpunuar me Skylar Grey për këngën e re “Last One Standing”, e cila gjithashtu përmban Polo G dhe Mozzy.

Kënga është paraqitur në filmin, “Venom: Let There Be Carnage”, bazuar në personazhin Marvel’s Spider-Man Venom.

Në vitin 2018, Eminem kontribuoi një këngë për filmin “Venom”(i pari nga dy filmat).

Run the Jewels gjithashtu regjistroi një këngë për filmin të quajtur “Let’s Go (The Royal We)”.

x