Shkarkohet nga pozita e drejtorit të RTK-së Ngadhnjim Kastrati

19.01.2022 21:01

Shkarkohet nga pozita e drejtorit të RTK-së Ngadhnjim Kastrati

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës sapo ka marrë vendim për shkarkimin e Drejtorit Gjeneral të RTK-së, Ngadhnjim Kastratit.

Mësohet se ky vendim është marrë pasi që Kastrati nuk ka pranuar të largojë punëtorë nga puna dhe nuk ia kanë aprovuar buxhetin.

x