Shkopi, syzet dhe kapela e Daniel Radcliffe dalin në ankand për 100 mijë dollarë

19.05.2021 17:28

Shkopi, syzet dhe kapela e Daniel Radcliffe dalin në ankand për 100 mijë dollarë

Gjësendet që Radcliffe i përdori tek “Harry Potter” mund të blihen në një ankand.

 
Fansat e Harry Potter mund të zotërojnë disa kujtime serioze të magjisë.

Njerëzit në Prop Store do të zhvillojnë një nga ankandet më të mëdha drejtpërdrejt në botë për reliktet televizive dhe filmave në LA  dhe aty janë syzet dhe shkopi i përdorur nga Daniel Radcliffe në filmat e 2010 dhe 2011 “Harry Potter and the Deathly Hallows”.

Radcliffe përdori shkopin në pjesën e parë dhe syzet në pjesën 2. Dhe, kushdo që dëshiron t’i bëjë këto do të duhet më shumë sesa monedha e magjistarit.

Thuhet se secili prej artikujve pritet të arrijë nga 30 deri në 50 mijë dollarë.

Prop Store, një nga kompanitë kryesore në botë për kompanitë e kujtimeve të filmave dhe TV, do të transmetojë ankandin në internet midis 29 qershorit dhe 1 korrikut.

Do të ketë më shumë se 1,200 pjesë të rralla dhe ikonike për t’u marrë gjatë veprimtarisë tre ditore.

Në përgjithësi, Prop Store pret që të marrë më shumë se 6.1 milionë dollarë nga ankandi. 

x