Shoferi i kamionit bëri një manovër të gabuar dhe përfundoi në çatinë e një garazhi në Itali

21.04.2021 17:36

Shoferi i kamionit bëri një manovër të gabuar dhe përfundoi në çatinë e një garazhi në Itali

Në Palermo, Itali, një shofer kamioni bëri një manovër të gabuar me një kamion dhe përfundoi në çatinë e një garazhi.

Ai po qëndronte pezull në ajër dhe banorët e një ndërtese aty pranë u evakuuan për shkak të rrezikut të rënies së një kamioni.

Ndërhyrja e zjarrfikësve siguroi vendin e ngjarjes, dhe automjeti u kthye në rrugë, dhe njerëzit u kthyen në shtëpitë e tyre. 

x