Shpiket roboti që imiton emocionet njerëzore (VIDEO)

17.01.2022 17:29

Shpiket roboti që imiton emocionet njerëzore (VIDEO)

Një video e një roboti që përpiqet të imitojë emocionet njerëzore ka bërë xhiron e rrjetit në një kohë shumë të shkurtër, duke u parë më shumë se pesë milionë herë.

Videoja tregon kokën e robotit që është projektuar që të duket mjaft njerëzor. Fytyra e tij është e ndërtuar mjaft e detajuar dhe është në gjendje të imitojnë emocionet thuasje si njerëzit.

Këto pamje kanë ngjallur mjaft reagime duke treguar se avancimi i teknologjisë është mahnitës.

x