Shumat marramendëse që marrin këngëtarët kosovarë për një koncert

11.09.2021 11:00

Shumat marramendëse që marrin këngëtarët kosovarë për një koncert

Pandemia kufizoi këngëtarët që të shpalosnin artin e tyre përballë fansave. Me lejimin e muzikës deri në një orar të caktuar dhe me hapjen e clubeve, këngëtarët shqiptarë nisën dhe ‘turin’ në disa qytete të vendit, ku ka shumë gë rinjë që duan ti dëgjojnë.

Por, lind pyetja, sa është çmimi që pronarët e clubeve duhet të paguajnë që ti kenë këto këngëtarë. ‘Monitor‘ kishte publikuar në vitin 2019 një listë me çmimet që marrin këngëtarët e njohur kosovarë për një koncert dhe radhitja është nga ai që merr më shumë te ai që merr më pak.

Bazuar në këtë listë, reperja Tayna fiton nga 8 deri në 12 mijë euro në natë. Ajo ndiqet nga Ledri Vula i cili arrin deri në 10 mijë euro më së shumti. Më pas lista vijon me Capital T, Ghetoo Geasy, Dhurata Dora, Noizy, Dafina Zeqiri e të tjerë.

Nuk dihet nëse kanë këto çmime për koncerte edhe sivjet.

x