Si ndryshoi jeta e familjes Xhemajli nga Prizreni, falë ‘Jetimave të Ballkanit” (VIDEO)

21.01.2022 20:08

Si ndryshoi jeta e familjes Xhemajli nga Prizreni, falë ‘Jetimave të Ballkanit” (VIDEO)

Familja Xhemajli nga Prozreni jetonte në kushte të vështira, pa shtëpi dhe me sëmundjen e rëndë të nënës.

Krejt kjo ndryshoi kur Shoqata Bamirëse Jetimat e Ballkanit, i dhuruan një shtëpi. Edhe pse e ndjerë zonja e shtëpisë, djali i saj kujton fjalët e saj kur kërkonte ta kenë vetëm një kulm mbi kokë.

Pas 6 viteve kthehet në emision djali i familjes, Rinori i cili thekson se falë “Jetimave të Ballkanit’’, dhe donatorëve të saj, jeta e tij ndryshoi që atëherë./PORTALI.info/

x