"S'ki adresë ti, s'dihet ku jeton", "Me mua kështu s'mund të flasësh" - Përplasje e ashpër mes Berishës dhe Tërnavës në debatin për Fushë Kosovën

17.09.2021 20:45

"S'ki adresë ti, s'dihet ku jeton", "Me mua kështu s'mund të flasësh" - Përplasje e ashpër mes Berishës dhe Tërnavës në debatin për Fushë Kosovën

Kryetari aktual i Fushë Kosovës, dhe kandidati i LDK-së, për mandatin e pestë në këtë komunë dhe kandidati i PDK-së, për kryetar komune, Rrahim Tërnava janë përplasur ashpër në Prime Time, në Kanal10.

Sipas Tërnavës, kryetarit Berisha nuk i dihet adresa e banimit, ndërsa Berisha i drejtohet Tërnavës se nuk mund të flas kështu me të.

Për katër vite janë lëshuar 160 leje për ndërtim të lartë, ndërsa nëpër katune nuk lëshojmë, për biznese po, krejt kjo përmes hartave zonale, ne jemi komuna e parë që e kemi kry Hartën Zonale vitin e shkuar, është miratuar në kuvend, është miratuar nga ministria dhe çdo gjë është në rregull

Ndërsa Tërnava ka thënë e vërejtjet që patëm?

Krejt janë përmirësuar, dhe janë miratuar, ka thënë Berisha.

Për më tepër ndiqeni përplasjen Berisha - Tërnava

x