Talebanët gjetën kohë edhe për argëtim, pas marrjes së kontrollit mbi Kabul të Afganistanit (VIDEO)

17.08.2021 11:53

Talebanët gjetën kohë edhe për argëtim, pas marrjes së kontrollit mbi Kabul të Afganistanit (VIDEO)

Ndërsa mijëra njerëz mbushën aeroportin e Kabulit në një përpjekje për t’i shpëtuar kontrollit të talebanëve në Afganistan, ushtarët talebanë kanë gjetur kohë edhe për argëtim.

Sipas disa pamjeve që janë publikuar në rrjetet sociale, ata shihen ndër tjerash duke u argëtuar në një park lojërash, si dhe në një trampolinë dhe “stërvitje” në ndërtesën presidenciale.

x