“Të kesh një zemër të mirë në ditët e sotme është një cilësi e përshtatshme vetëm për transplantin e organeve”

23.05.2021 14:33

“Të kesh një zemër të mirë në ditët e sotme është një cilësi e përshtatshme vetëm për transplantin e organeve”

Këngëtari njihet për postimet e tij të shpeshta në rrjete sociale.

Dhe, Capital T shpesh herë iu bashkëngjit fotografive dhe videove të tij edhe përshkrime interesante.

Së fundi, në profilin e tij zyrtar në Instagram ka publikuar tri imazhe teksa ka shkruar se të jesh një njeri i mirë sot nuk vlerësohesh.

“Të kesh një zemër të mirë në ditët e sotme është një cilësi e përshtatshme vetëm për transplantin e organeve”, ka shkruar Kapo.

Ndryshe, komentet dhe pëlqimet e shumta nuk i munguan nga ndjekësit që nuk janë të pakët.

Theksojmë se, Capital T po vazhdon ta shijojë suksesin e këngës “Rrushe”.

x