TikTok u ‘çmend’ nga kjo video: Vajza tregoi një hile që i bën gjinjtë e saj të duken tre herë më të mëdhenj

30.06.2021 16:36

TikTok u ‘çmend’ nga kjo video: Vajza tregoi një hile që i bën gjinjtë e saj të duken tre herë më të mëdhenj

Kirsten Songer është një 22-vjeçare nga SHBA e cila aktualisht po shijon famë të konsiderueshme në internet pasi lajmeve për videon e saj. 

Video e saj u bë virale, dhe ajo u transmetua nga portali mega-popullor Buzzfeed.

Gjegjësisht, Kirsten është e punësuar në zinxhirin e kafeneve Hooters.

Songer fillon procesin duke u mbështjellur gjoksin me sytjenat e saj të blera në Amazon.

”Janë sytjena të Amazon që rrisin gjoksin tuaj. Por nuk janë ashtu siç unë i dua”, tha Songer.

Pastaj ajo i provon disa të tjera të blera në Walmart.

“Ato janë goma ngjitëse, dhe vërtetë ndryshojnë gjoksin tuaj siç ju doni ti keni, madje janë edhe shumë më të lira”, u shpreh Songer.

Kirsten, një studente e ardhshme e mjekësisë, arriti të bëhej e famshme, sepse ajo përmes disa videove shpjegonte se si, me anë të një hile, ti bënte gjinjtë e saj të duken disa herë më të mëdha.

Shikoni në videot e mëposhtme për të kuptuar më shumë në lidhje me atë se çfarë po bën kjo vajzë.

@theflathootersgirl

Super spy, catfish, same difference. #super #spy #catfish #hooters #girls #thehootersway #server #chest #fy #22

x