Turisti britanik i tronditur me hardhucën që dilte nga tubi i guaskës së tualetit

29.01.2022 22:52

Turisti britanik i tronditur me hardhucën që dilte nga tubi i guaskës së tualetit

Një turist britanik mbeti i tronditur kur shkoi në tualet dhe gjeti një hardhucë që dilte nga tubi i guaskës së tualetit.

 
Sipas medieve të huaja, i gjithë incidenti drithërues thuhet të ketë ndodhur në Pathum Thani të Tajlandës më 21 janar.

Hardhuca helmueses lëvizë gjuhën përpara se të shfaqë kokën për të parë tutje nga tubi.

Jason Kingman, 37-vjeçar, nga Gravesend, Kent dhe partnerja e tij Chantima Chairisuk, 45 vjeçe, panë teksa krijesa kaloi tre minuta jashtë përpara se të kthehej dhe të zhdukej përsëri në tub.

“E dashura ime më thirri dhe tha se kishte diçka të pistë që lëvizte në tualet”, tha Jason i cili po vizitonte Tajlandën si turist.

 

x