U bë nënë për herë të parë, Genta Ismajli zbulon emrat e veçantë të binjakëve

13.02.2022 11:16

U bë nënë për herë të parë, Genta Ismajli zbulon emrat e veçantë të binjakëve

Para pak javësh, këngëtarja kosovare, Genta Ismajli u bë nënë për herë të parë. Ajo solli në jetë dy binjakë, një vajzë dhe një djalë.

Genta ka zgjedhur që mos t’i publikojë portret e fëmijëve, kështu duke i mbajtur larg syrit të mediave.

Së fundmi, këngëtarja ka zbuluar emrat e tyre, duke i hapur edhe një profil në rrjetin social “Instagram” me emrat e tyre Icon dhe Ivy Blue.

x