Vazhdojnë ‘injorimet’ ndaj kosovarëve në BBV, Donaldi ‘ia fut’ shokut të tij Dj Dagz

18.01.2022 23:58

Vazhdojnë ‘injorimet’ ndaj kosovarëve në BBV, Donaldi ‘ia fut’ shokut të tij Dj Dagz

Zingjiri I shpëtimit për eliminimin e dytë sonte ka habitur publikun.

 
Xheisara ishte banorja e parë që u eliminua sonte në Big Brother.

Beatrix nisi një zingjir shpëtimi ku banorët e fundit, do të shkonin në televotim.

Ajo çka habiti ishte zgjedhja e Donaldit I cili zgjodhi të shpëtojë Tanin dhe jo Dj Dagz, për faktin se lidhja e tij shoqërore me Dj Pm dhe Dj Dagz, deri tani ka qenë shumë e fortë, ndërsa Tani ka vetëm 10 ditë që është pjesë e BBV.

Madje, Tani në fillim është afruar shumë me Ilirin, e publiku e di që njerzit që Iliri ka afër Donaldi nuk I shpëton. Gjithsesi mbetet të shihet se kush largohet sonte mes Dj Dagz dhe Einxhel.

x