Vlora Dumoshi, dhe Xhafer Tahiri ndajnë certifikata për 60 studentë në Vushtrri

06.10.2020 23:08

Vlora Dumoshi, dhe Xhafer Tahiri ndajnë certifikata për 60 studentë në Vushtrri

Ministrja e Kultures, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi, dhe Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri kanë ndarë sot certifikata për 60 studentët të cilët për 4 muaj u trajnuan për dizajn grafik, ëeb development dhe ndërmarrësi. Projekti është financuar nga MKRS.

Këtë e ka bërë të ditur Tahiri përmes një posti në Facebook:

Postimi i plotë i Tahirit:

Bashkë me Minstren e Kultures, Rinisë dhe Sportit Znj. Vlora Dumoshi dhe Znj. Rreze Duli kordinatore e projektit, ndam certifikata për 60 studentë të cilët për 4 muaj u trajnuan për dizajn grafik, ëeb development dhe ndërmarrësi. Projekti është financuar nga MKRS!

Dizajnerëve grafik, zhvilluesit e ëebit dhe nderrmarresit e ri tashmë kanë përgatitjen e duhur dhe një mundësi më shutpër punë, andaj ju deshirojmë shumë suksese në karrieren e tyre

Erisa dhe Fisniku janë shembull i të studentëve kreativ

Urime.

 

Bashkë me Minstren e Kultures, Rinisë dhe Sportit Znj. Vlora Dumoshi dhe Znj. Rreze Duli kordinatore e projektit, ndam...

Posted by Xhafer Tahiri on Tuesday, 6 October 2020

x