Volkswagen Golf GTI me një pamje krejt ndryshe

28.08.2020 23:04

Volkswagen Golf GTI me një pamje krejt ndryshe

Firma gjermane për modifikimin e makinave YiDo Performance i ka shtuar nuanca të reja Golf GTI Clubsport, me një sërë modifikimesh.


 
Modeli në fjalë, i cili merr ngapak nga Golf GTI dhe R, nuk është prodhuar për masë të gjerë nga firma Volkswagen, transmeton lajmi.net.

Sidoqoftë, YiDo Performance ka arritur t’ia mveshë një kamuflash trupi, t’ia shtojë një spoiler të përparëm, si dhe t’ia ndërrojë ngjyrën e emblemës së Volkswagen-it.


Për më tepër, rrotat e veturës janë të lyera me ari, si dhe kanë perimetër 2

x