Vushtrria po bëhet si Evropa, fëmijët e posalindur do të përfitojnë nga 120 euro

21.10.2020 20:19

Vushtrria po bëhet si Evropa, fëmijët e posalindur do të përfitojnë nga 120 euro

Të gjithë fëmijët të Vushtrri do të përfitojnë nga 120 subvencion nga buxheti I Komunës, shkruan Portali.info.

Këtë e ka bërë të ditur Kryetari i komunës, Xhafer Tahiri përmes një postimi në Facebook.

Postimi i plotë i Tahirit:

Një politikë e re në mbështetje të jetës, në mbështetje të familjes dhe fëmijëve, si kudo në Evropën perëndimore; 120 € subvencion nga buxheti i Komunës për çdo fëmijë të lindur në Vushtrri.

 
Një politikë e re në mbështetje të jetës, në mbështetje të familjes dhe fëmijëve, si kudo në Evropën perëndimore; 120 € subvencion nga buxheti i Komunës për çdo fëmijë të lindur në Vushtrri.

Një politikë e re në mbështetje të jetës, në mbështetje të familjes dhe fëmijëve, si kudo në Evropën perëndimore; 120 € subvencion nga buxheti i Komunës për çdo fëmijë të lindur në Vushtrri.

Posted by Xhafer Tahiri on Wednesday, 21 October 2020

Një politikë e re në mbështetje të jetës, në mbështetje të familjes dhe fëmijëve, si kudo në Evropën perëndimore; 120 € subvencion nga buxheti i Komunës për çdo fëmijë të lindur në Vushtrri.

Një politikë e re në mbështetje të jetës, në mbështetje të familjes dhe fëmijëve, si kudo në Evropën perëndimore; 120 € subvencion nga buxheti i Komunës për çdo fëmijë të lindur në Vushtrri.

Posted by Xhafer Tahiri on Wednesday, 21 October 2020

x