Zhduken dy motra nga Peja

17.11.2020 10:30

Zhduken dy motra nga Peja

Dy motra nga Peja janë zhdukur dhe famija nuk ka njohuri për vendndodhjen e tyre.


Zhdukjen e tyre e ka raportuar në polici motra e tyre, ato janë zhdukur më 15 nëntor.

PERSON I ZHDUKUR/Rr. Myrvete Maksutaj, Pejë  15.11.2020 – 14:00.  Me 16.11.2020 ankuesja femër kosovare ka raportuar se dy motrat e sajë janë larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. 

x