Zhduket i moshuari në Vushtrri, familja kërkon ndihmë për gjetjen e tij

11.02.2021 21:32

Zhduket i moshuari në Vushtrri, familja kërkon ndihmë për gjetjen e tij

Ujkan Beqiri nga fshati Oshlan i Vushtrrisë është zhdukur nga dita e djeshme.

 
Klan Kosova ka biseduar me familjarët e të moshuarit të cilët kanë thënë se kushdo që ka informacione për Beqirin mund t’i kontaktojë ata në numrin e telefonit: +38349715702.

 
Kërkimi për të moshuarin ka filluar që nga dje dhe familjarët janë duke bashkëpunuar me policinë. Po ashtu edhe një grup i vullnetarëve në krye me Ridvan Tahirin janë bashkangjitur në kërkim.

x